Skip isi
Pangiriman kurir HGH
Pengiriman Internasional HGH
Didol Genotropin kanthi online
Tuku Genotropin kanthi online
Pangiriman genotropin menyang hotel
sale Genotropin

Indikasi kanggo nggunakake HGH, petunjuk utama 3 saka perawatan dening Human Growth Hormone

Sing kita?

Kita minangka agen riset profesional lan distributor produk Hormon Pertumbuhan Manungsa ing sawetara negara kalebu Singapura. Perusahaan kita minangka perusahaan pertama ing Singapura sing bisa njamin kualitas HGH sing paling efisien lan sukses. Kita bisa nyedhiyakake pangiriman ekspres sajrone sawetara dina menyang Singapura lan pengiriman internasional kanthi cepet. Produk kami asli, aman, lan efisien uga disetujoni dening FDA (Administrasi Pangan & Obat) ing pirang-pirang negara. Nomer Registrasi E-Niaga: F0167552340007 

Cara migunakaké HGH?

Rekomendasi Dosis HGH

Dosis injeksi biasanipun HGH yaiku:          

2 IU (0.6 mg) kanggo wanita 25-35 taun bobot saka 40-70 kg

3 IU (0.9 mg) kanggo wanita saka umur 35 bobot 50 kg utawa luwih

2 IU (0.6 mg) kanggo wong 25-30 taun bobot 80-100 kg

3 IU (0.9 mg) kanggo wong umur 30 tinimbang 80-120 kg

Wektu kanggo injeksi:

Luwih becik nggawe injeksi ing wayah esuk sadurunge sarapan nalika weteng kosong utawa utawa sawise panganan pungkasan 2 jam sawise nedha bengi sadurunge turu (Minangka praktik, pamisahan dosis saben dinane dadi pirang-pirang bagean menehi asil sing padha karo 1 injeksi saben dina)

Kursus lengkap bakal rampung ing wulan 6 kanggo ngrampungake asil sampurna awak saka impen sampeyan! Njupuk HGH 6 dina minggu Senin - Sabtu (Pause minggu) 6 sasi dibagi menyang 2 bagean - 3 wulan 6 dina minggu, banjur ngaso 30 dina, banjur maneh 3 wulan 6 dina minggu. 

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi dokter spesialis endokrinolog.

Sinau luwih lengkap babagan HGH

Tetep adoh saka HGH palsu!

Kita ora pengin para pelanggan mbuwang dhuwit kanggo barang sing ora bisa digunakake, lan ing skenario paling ala, bisa nyebabake kesehatan serius. Mula, kita ora nyaranake tuku generik Produk HGH. Produk kami ora mung disetujoni dening FDA nanging uga minangka hormon pertumbuhan manungsa rekombinan paling kuat sing kasedhiya ing pasar saiki, miturut IMS, sawijining perusahaan pemasaran sing diakoni sacara internasional. HGH ngemot Somatropin, yaiku bahan kimia sing diproduksi sacara alami ing awak manungsa, kasusun saka 191 urutan asam amino. Elingi! ing upaya nyimpen produk sing bisa dipertanyakan HGH sing murah, sampeyan bisa entuk risiko palsu lan ngrusak kesehatan sampeyan. HGH Singapura Farmasi tanggung jawab penuh kanggo kualitas produk kita, kita siap nyedhiyani sertifikat kanggo produk kita lan njamin layanan pelanggan sing paling apik.

Pilihan Pangiriman HGH ing Singapura, pangiriman internasional